Kwaliteit, veiligheid en wet BIG (gratis)

Omschrijving

Als inleiding op onze cursussen over voorbehouden handelingen kan deze basismodule over kwaliteit, veiligheid en wet BIG GRATIS worden gevolgd.

Cursus
U kunt in uw eigen tempo de cursus doornemen. In de tussentoetsen wordt de kennis uit de paragrafen getoetsts. In de eindtoets komen aspecten uit andere cursussen over voorbehouden handelingen aan de orde, ter orientatie.

Kosten
Deze cursus kan GRATIS worden gevolgd.

Docenten cursus
De cursus is samengesteld door Marion Giesberts en Eric de Roode. 

Eric de Roode is werkzaam als verpleegkundig specialist anesthesiologie en pijnbestrijding in het NWZ (Noord West Ziekenhuisgroep locatie Alkmaar, voorheen het Medisch Centrum Alkmaar). Hij is lid van de werkgroep acute en postoperatieve pijnbestrijding van V&VN pijnverpleegkundigen en voorheen voorzitter van de commissie pijnbestrijding van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesie Medewerkers (NVAM). Daarnaast is hij lid van het expertteam Pijn van het VMS Veiligheidsprogramma van de NVZ.

Marion Giesberts is voormalig pijnverpleegkundige en medewerker van het Pijnkenniscentrum van het Radboudumc. Samen met andere experts uit het veld ontwikkelde zij de eerste richtlijn Postoperatieve pijnbestrijding (2003), de opleiding Pijnconsulent en een rapport over Chronische Pijn namens de Regieraad Kwaliteit van Zorg. Als master docent hoger gezondheidszorg onderwijs ontwikkelt en verzorgt zij onderwijs aan diverse opleidingen en is zij als opleider en onderzoeker werkzaam bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (domein Pijn en Palliatieve Zorg).Verder is zij landelijk actief via V&VN Pijnverpleegkundigen, onder meer in het verbeteren van pijnonderwijs en het positioneren van de functie pijnconsulent in Nederland. 

Voor het laatst bijgewerkt op: 06-04-2019

Specificaties

  • Accreditatiepunten V&VN
    1
  • Gemiddelde studieduur
    1 uur
  • Toegang na aanschaf
    12 maanden

Gerelateerde cursussen

0