Webinars

Zorgwebinars:

15 juni 2020

2020 Jaar van de verpleegkundige
De verpleegkundige adviesraad NWZ organiseert een interactief webinar voor en door verpleegkundigen.
Verpleegkundigen komen aan het woord en vertellen hoe zij de afgelopen tijd hebben ervaren, en wat ze meenemen naar de toekomst.
Familieleden, vrienden, kennissen en alle medewerkers van Noordwest zijn ook van harte uitgenodigd om te kijken. Tijdens het webinar is er gelegenheid om vragen te stellen.
Wanneer: 15 juni 2020, 19:30 uur - 20:30 uur
Het webinar volg je via: NWZ VAR webinar

18 juni 2020

Webinar Noordwest ziekenhuisgroep
Noordwest organiseert webinar voor inwoners Noord-Holland Noord
Donderdagavond 18 juni organiseert de cliëntenraad van Noordwest Ziekenhuisgroep een webinar voor de inwoners van Noord-Holland Noord. Een webinar is een live-uitzending met verschillende sprekers via internet, waaraan u via uw eigen computer kunt deelnemen. Het webinar is gratis toegankelijk via Microsoft Teams en interessant voor iedereen; patiënt of geen patiënt. U kunt zelfs anoniem deelnemen.

Inhoud
Tijdens het webinar komen verschillende artsen en andere sprekers van Noordwest aan het woord en behandelen vragen als; wat weten we nu over Corona en is het veilig om naar het ziekenhuis te komen? Hoe is Noordwest omgegaan met de coronacrisis en hoe zetten we dat nu voort met de huidige inzichten? Maar ook; welke zorg heeft door de crisis stilgelegen en hoe pakken we dat nu weer op? Naast het luisteren naar de sprekers heeft u ook de mogelijkheid om tijdens het webinar vragen te stellen.

Klik hier voor meer informatie: Noordwest ziekenhuisgroep

webinar-2636738_1920.jpg

Webinar aanmelden

Heb je ook een webinar die je onder de aandacht wilt brengen bij onze cursisten.
Stuur dan een mail via onderstaande link met al de gegevens.
Je webinar wordt dan op deze pagina vermeld.
Aanmelden webinar

0