Wie zijn we

Door professionals, voor professionals!

Snel en flexibel

E-nursing is een bedrijf dat snel en flexibel kan inspelen op de online scholingsbehoefte van instellingen en individuele professionals.

E-nursing

E-nursing is in 2006 ontwikkeld door Eric de Roode en Marion Giesberts. Deze ervaren professionals ontwikkelden op basis van veel voorkomende opleidingsvragen en knelpunten uit de dagelijkse praktijk een systeem voor online leren.
Marion heeft in 2017 afscheid van het bedrijf genomen.

Team E-nursing

Tegenwoordig bestaat E-nursing uit een team van enthousiaste docenten en auteurs aangestuurd vanuit ons kantoor in Julianadorp (Den Helder). Hier bevinden zich onze administratie en onze klantenservice.
Onze ervaren ICT specialisten werken vanuit de vestiging in Beneden Leeuwen.

Visie van E-nursing

Bij E-nursing vinden we het belangrijk dat kennis en kunde wordt overgedragen door expert uit het werkveld.
Geen boekenwijsheid en verhalen uit de oude doos, maar wetenschappelijke kennis toegepast in de praktijk en de ervaring direct gedeeld met onze cursisten.

Voorbeeld van de ervaring van onze auteur en directeur Eric de Roode

Eric de Roode is Verpleegkundig Specialist Anesthesiologie en gespecialiseerd in pijn en pijnbestrijding. Voor het project Acute Pijn Service ontving hij in 2001 de prijs voor het beste kwaliteitsproject in het Medisch Centrum Alkmaar. In 2004 was hij met zijn team genomineerd voor de Paludanusprijs van Unive. Verder is hij lid van de commissie pijnbestrijding bij de Nederlandse Vereniging van Anesthesiemedewerkers (NVAM) en lid van de werkgroep postoperatieve pijn van de Landelijke Vereniging van Pijnverpleegkundigen (V&VN Pijnverpleegkundigen). Hij maakte onderdeel uit van het landelijke expertteam Pijn van het VWS veiligheidsprogramma van de NVZ, Orde van Medisch Specialisten, LEVV en V&VN.
In juni 2009 is hij geïnstalleerd als lid van de ICN Telenursing Network Advisory Group van de International Council of Nurses (ICN). Sinds 2013 is hij nog verbonden aan dit netwerk als adviseur.

Nationale en internationale kennis uit de wetenschap en praktijk komen samen in de cursussen van E-nursing.

0