Video speelt niet af

Waarom lukt het soms niet een video of filmpje af te spelen op de eigen computer.
Dit heeft altijd te maken met de eigen instellingen van uw eigen computer.
Onze filmpjes zijn allemaal getest op meerdere computers, tablets, smartphones, ipads en iphones, inclusief de verschillende besturingssystemen zoals iOS en Windows.

Oorzaak
De oorzaken kunnen legio zijn en het is voor ons onmogelijk uw eigen computerinstellingen te analyseren en u hierbij te helpen.

Oplossing
We kunnen u wel tips geven hoe u het probleem op uw eigen computer kunt oplossen.
Hier volgen een aantal handige links:
Problemen oplossen met video's die niet werken
Video's op computer
Video's op de iphone
Video's op de ipad

Het kan voorkomen dat een link naar een filmpje niet meer werkt of verouderd is.
Soms wordt dit gedaan door degene die dit filmpje gemaakt heeft. E-nursing heeft hier niet altijd invloed op.
Mocht dit het geval zijn en mocht een linkje niet werken, vragen wij u dit aan ons door te geven zodat we deze link snel kunnen herstellen.
Dank voor uw medewerking.