Voor werkgevers

U betaalt alleen de cursus, niet het systeem.

Wilt u een efficiënt en effectief scholingsbeleid?

E-nursing denkt graag met u mee bij de aanpak van scholingsvraagstukken. Bij ons staan wensen, behoeften en ontwikkelingen van de instelling centraal zodat een programma op maat geleverd kan worden of een bestaand pakket naar keuze gekozen kan worden.
Bestaande cursussen zijn door experts ontwikkeld en beoordeeld, waarbij E-nursing altijd verder gaat dan alleen het aanleren van het "kunstje". Afhankelijk van het onderwerp wordt ook veel aandacht besteed aan complicaties en bijwerkingen (voorbehouden handelingen) of aan implementatie.

E-nursing: online cursussen

Als u als werkgever ervoor kiest uw medewerkers te laten scholen via E-nursing, dan is de procedure verder heel simpel. U bestelt het gewenste aantal cursussen en vervolgens kunnen uw medewerkers in de eigen leeromgeving van E-nursing de cursus volgen. Er hoeft geen extra software te worden geinstalleerd: een PC met internetaansluiting is voldoende. In de digitale leeromgeving maken uw medewerkers ook de eindtoets en ontvangt men een uniek certificaat. Na behalen van het certificaat schrijft E-nursing de punten bij in het Kwaliteitsregister. U heeft hier dus geen omkijken meer naar.
Heeft u specifieke vragen?
Vul dan ons contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden.

Scholing bij E-nursing: gemakkelijk en voordelig

Uw werknemers worden geschoold en alle bijkomende zaken zoals administratie en systeembeheer worden u uit handen genomen. Gemakkelijker kan bijna niet. Bovendien betaalt u alleen voor de afgenomen cursussen en niet voor het e-learningsysteem.

Kennis toetsen

Wij kunnen indien gewenst vooraf uw medewerkers toetsen en testen op bestaande kennis en eventueel kennistekort. Medewerkers hoeven dan alleen bijscholing te volgen indien dat nodig is.

Korting

Bij afname van meerdere cursussen hanteren wij een aantrekkelijk kortingsbeleid.
Vraag naar de mogelijkheden.

Offerte op maat?

Vul onderstaand formulier in indien u een offerte op maat wenst. Heeft u een algemene vraag of opmerking? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op.

Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
0